O MENI

O MENI

O MENI

ORL SOKLIČ KOŠAK, medicinski center za nos, sinuse, ušesa in grlo, je nova zasebna, sodobno opremljena samoplačniška ORL ambulanta. Več kot 14-letne izkušnje, znanje in sodobna tehnologija nam omogočajo najvišjo kvaliteto ORL pregledov, najhitrejšo pot do diagnoze, da lahko skupaj z vami načrtujemo pot do minimalno invazivnega zdravljenja in odprave vzrokov vaših ORL težav.

Naše poslanstvo

Najvišja kvaliteta ORL pregleda in najhitrejša rešitev vaših ORL težav z minimalno invazivnimi principi zdravljenja. Trudimo se, da tudi sami razumete vaše težave in njihovo obravnavo. V središču naše pozornosti ste pacienti.

Naša vizija

Postati po prijaznosti in vrhunski strokovni obravnavi prepoznaven zasebni ORL center v Sloveniji.

O meni

Specialistka otorinolaringologije asist. dr. Tanja Soklič Košak imam dolgoletne izkušnje na področju specialističnega ambulantnega dela in ORL operacij.

 

Še posebej poglobljeno se ukvarjam z endoskopsko kirurgijo nosu in sinusov. Že več kot 15 let se nenehno trudim tudi za izboljšave funkcionalnih operacij nosu, ki združujejo izboljšanje dihanja skozi nos s skladnim estetskim izgledom nosu; na tem področju sledim sodobnim trendom septoplastike in rinoseptoplastike.

 

Na področju motenj ravnotežja redno sledim kliničnemu in tehnološkemu napredku, saj sem avtorica poglavja „ Vestibularni organ – anatomija, fiziologija, najpogostejše bolezni in zdravljenje“ v vseh treh izdajah učbenika Katedre za otorinolaringologijo Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani in UKC Ljubljana, Klinike za ORL in CFK.

Življenjepis in priznanja

Na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani sem diplomirala leta 2001. Znanstveni magisterij »Glasovne motnje med pedagoškimi delavci v Sloveniji« sem zagovarjala leta 2006. Specializacijo iz otorinolaringologije sem zaključila leta 2009 na ORL kliniki v UKC Ljubljana.

 

Moje ožje področje delovanja so nos in sinusi, moj pomemben prispevek k znanosti je doktorat »Imunofenotipizacija kroničnega polipoznega in nepolipoznega rinosinuzitisa«, ki sem ga zagovarjala leta 2020. Za objavo izsledkov v prestižni ameriški reviji JACIpa sem prejela ugledno mednarodno nagrado International Medis Awards 2019 in in priznanje UKC Ljubljana za posebne znanstvene dosežke 2019.

 

Kot asistentka si s študenti medicine ter stomatologije delim entuziazem do kliničnega dela in znanja. Sem članica Združenja otorinolaringologov pri Slovenskem zdravniškem društvu in Evropskega rinološkega združenja (ERS), sem soavtorica evropskih smernic za zdravljenje vnetij nosu in sinusov (EPOS 2020) ter smernic Svetovne zdravstvene prganizacije (World helath organisation, WHO) za zdravljenje alergijskega rinitisa (ARIA).

 

Svoje znanje sem izpopolnjevala tudi na tujih inštitucijah: Royal College of Surgeons of England v Londonu, Open Medical Institute Ameriško avstrijske fundacije v Salzburgu, Vertigo Academy v italijanskem Carpiju in mnogih drugih strokovnih srečanjih. Kot vabljena predavateljica redno sodelujem in se izpopolnjujem na mednarodnih in domačih kongresih, kjer s kolegi otorinolaringologi iz Evrope in ZDA vsakokrat tkemo neprecenljive prijateljske vezi in se vzpodbujamo na poti k odličnosti ter uspešnemu, minimalno invazivnemu zdravljenju.

 

Ko skupaj z bolniki prispemo na cilj in premagamo tegobe, so upanje, veselje in iskriv pogled tisti, ki vzdržujejo mojo strast do medicine. Zatočišče in vir energije pa mi pomeni moja družina, v očeh prijateljev prototip športne družine.

Kontaktni obrazec

hCaptcha

Kontaktni podatki

Dolgi naziv: ORL SOKLIČ KOŠAK, medicinski center za nos, sinuse, ušesa in grlo d.o.o.

 

ORL ambulanta: Situla, Vilharjeva 50, 1000 Ljubljana

 

Sedež: Cesta Andreja Bitenca 130 K, 1000 Ljubljana

 

E-pošta: info@orlsoklickosak.si

 

Naročanje: +386 41 45 22 88, narocanje@orlsoklickosak.si

 

ID za DDV: 78509971

Matična številka: 9245073000

Kako do nas?

Kako do nas z avtomobilom?

Smo v stavbi Situla na Vilharjevi cesti 50, Ljubljana, v visokem pritličju nad trgovino Eurospin.

 

Poglejte video - kje smo in parkiranje v Situli.

 

Parkirate lahko v garažni hiši Situla na parkirnih mestih okrog vhoda št. 50, kjer je naše dvigalo in tudi vhod v „Eurospin“. Z dvigalom se povzpnite v pritličje „P“.

 

Parkirnino vam plačamo mi.

Kako do nas Z javnim prevozom?

Smo v stavbi Situla na Vilharjevi cesti 50, Ljubljana, v visokem pritličju nad trgovino Eurospin. Do nas pridete lahko peš v 10 minutah od železniške in glavne avtobusne postaje, severno od železniške proge po Vilharjevi cesti v smeri proti Šmartinski cesti.

Avtobusi LPP št. 2, 12 in 27 ustavljajo v neposredni bližini ambulante na postajališču Viadukt. Naš vhod je nad trgovino Eurospin, s ploščadi na vrhu stopnišča pri št. 50.

obiščite spletno stran Ljubljanskega potniškega prometa (LPP).